Vibexcel-Helsestudio - Vibrasjonstrening på Jeløy    • Politinyt Publ.moss-dagblad.no Gode vibrasjoner Denne helgen åpnet et flunkende nytt helsestudio på Krapfoss. Her tilbys vibrasjonstrening, stretching, massasje og avspenning. Av MARIA LOUISA HEIMDAHL Publisert  19.09.2006 - 20:17 Tips en venn oml: 02 Se større bilde Foto MARIA LOUISA HEIMDAHL VIBRERENDE TRENING:

    •  Vibexcel helsestudio er et nytt treningssted som tilbyr Vibexcelmaskiner som vibrerer mens man trener. Her demonstrer leder for helsestudioet Veronique Orvik en av øvelsene man kan gjøre på de vibrerende undrene.  nifsright  Lederen for det nye Vibexcel helsestudio, kan fortelle at femten minutters trening på dette treningssenteret utgjør det samme som opptil en og en halv time trening et annet sted. – Det er fordi vi har Vibexcel makiner hvor man gjør øvelser på maskinen samtidig som det vibrerer, sier Veronique Orvik. Vibexcel helsestudio er foreløpig det eneste stedet i Moss som tilbyr vibrasjonstrening med Vibexcel maskiner. – På maskinene kan man hele tiden følge med på hvilken muskelgruppe man trener, sier Orvik og viser frem en liten skjerm på maskinen der de aktuelle muskelgruppene vises, markert med rødt. – Slik kan man hele tiden følge med på hva det er som trenes. MedisnskPå Vibexcel helsestudio får man god oppfølging når man følger et treningsprogram. – Jeg veileder for hver time og følger med i prosessen, sier Orvik som ønsker å få med at Vibexcel maskinene har svært mange medisinske fordeler. – Maskinene er gode på cellulitter, holdning og balanse. De senker dessuten stresshormonet, øker blodsirkulasjonen og motvirker benskjørhet. -Tilbakemeldinger
Intervju med Gine Cecilie Johansen 24.03.2010 Gine har trent siden hun var 20 år, nå 45 år. Trent vekter, aerobic, step, pilates.. det meste.Oppdaget vibrasjonstrening august 2009.Før det brukte slankepulver fra april 2005 til september 2005. Gikk ned 14 kg. Trente konvensjonell trening 4-5 dager pr uke, brukte 1,1/2 time pr treningsøkt, til sammen 8-10 timer pr uke. Pulveret gjorde at vektreduksjons opplegget ble negativt og ”kunstig”. Gikk opp igjen alle kilo og mer til, når ”opplegget” var over.Nå er treningstid ca 2 timer totalt på en uke med vibrasjonstrening.  Helhetlig trening med høy intensitet. Vesentlig forskjell, da ”jeg er selvstendig næringsdrivende” og må bruke tiden min  effektivt.I dag 23. mars 2010, har gått ned 23 kg siden august 2009, uten å ”slanke meg”. Bruker Green Coffée, vib. trening og har byttet ut to brødskiver med hjemmelaget knekkebrød, om morgenen.- Så enkelt og uten fokus på slanking.Ved slanking blir det ”sprekker” og dårlig samvittighet og man havner i en ”dårligsamvittighets sirkel”, i stedet for å fokuserer på det positive og målene. Går til legen en gang pr mnd for veiing og legen er godt fornøyd. Anbefales.Bare å komme over en terskel, enkelt å komme i gang med vibrasjonstrening. Det tar kort tid og fungerer.
  21.11.2009
 
Intervju med Gine Cecilie Johansen og hennes synspunkter på Green- Coffée.
 
Begynte med Green- coffée 28/8-2009.
 
Jeg er egentlig ikke noen kaffedrikker, men synes denne var god på smak. Har prøvd en del andre slankekaffe varianter, som ikke har smakt særlig godt.
Har vært avhengig av en ”latte” per dag, på Café, og nå er Green-Coffée, en god erstatning. Jeg trenger kun den ene koppen per dag.- I forhold til min daglige ”latte” er Green- Coffée rimeligere.
Den holder søtsuget borte, blodsukkeret føles jevnt og stabilt. Energien er på topp. Føler at vibrasjonstrening og Green-Coffée er en god kombinasjon.
Jeg spiser mindre nå enn jeg gjorde før, føler meg ikke så sulten. Forbrenningen har økt uten at sultfølelsen er større.
 
Vekten går jevnt ned, ½ kg-1 kg pr uke og jeg har gått ned 8 cm i midjemål. Har trent vibrasjonstrening siden midten av august, 3 mnd.
Er godt fornøyd.
 
 

Bilde tatt fra vibexcel-helsestudio. Juni 2010. Gine og Véronique.
Verftsgaten på Jeløy finnes et annerledes helsestudio, helt uten tredemøller eller vekter. Det som finnes i studioet er noe som kalles Fitvibexcel maskiner.

Ordet vibrasjonstrening er noe mange kanskje har hørt om, men ikke helt fått med seg hva er.Veronique M. Orvik har satset på denne nye treningsmetoden etter at hun ble oppmerksom på den igjennom en venninne.
Men hva går nå egentlig denne treningen ut på?

Tidlig forskning
Det var i 1960 at en herre ved navn Biermann begynte å forske på det man i dag kaller vibrasjonstrening. Ting utviklet seg,og i 1970 årene brukte man vibrasjonstreningpå russiske kosmonauter.– Vibrasjonstrening er i all hovedsaktrening ved hjelp av en vibrerende plate.Denne formen for trening er effektiv ogstimulerer muskelfibrene til å trekke seg sammen i stor hastighet. Dette gjør at man strammer musklene og øker blodsirkulasjonen. Mange tror at det er maskinen som gjør jobben, men man må virkelig spennemusklene selv, forklarer Veronique M.Orvik. Hun startet med denne treningsformenpå Krapfoss i 2006, og flyttet til Jeløy for toår siden.
Gir resultater
– Jeg er opptatt av at trening skal være morsomt og ikke bare et pes. Denne formen for trening som jeg tilbyr passer utmerket for alle, damer og menn
gammel som ung. Har man muskelplager eller andre plager er nok denne treningsformen den mest gunstige, sier hun videre.At treningen er effektiv og gir resultaterer Gine Cecilie Johansen et levende bevis på. Hun begynte med vibrasjonstrening forsnart et år siden og resultatene har ikke latt vente på seg.– Denne treningsformen er utrolig effektiv,jeg har trent mye hele mitt liv men aldri har jeg vært så fornøyd med treningen som jeg er nå, sier Gine.Og hun har god grunn til og være fornøyd.– Siden jeg startet hos Veronique i  august i fjor har jeg gått ned 27 kilo! Tretreningsøkter i uken, knekkebrød istedenfor brød samt noe som heter Greencoffe som erstatning for min daglige latte har vært oppskriften min, forteller en stolt Gine Cecilie Johansen.

Optimaliserer treningen

Ved hjelp av sine fem vibrerende treningsmaskiner  har Veronique hjulpet mange mennesker til en bedre hverdag.– Mange opplever en økt følelse av velvære og bedre balanse samt økt styrke etter noen treningsøkter her. Det unike med vibrasjonstrening er at man stimulerer fra 95-97 prosent av muskelmassen, man får også trent de dyptliggende musklene, avrunder Veronique Decollogny Myrer.
Haakon Hattevig tekst og foto
tekst og foto

               Styrketrening - tøyning - massasje – avspenning  på 20 minutter

Vibexcel-Helsestudio har formidlet og gitt opplæring i
Vibrasjonstrening siden 2006    
 
Grunner til å bruke Fitvibe:
●Morsom treningsform  ●Mindre belastning på sener, muskler, ledd●Økt blodsirkulasjon●Celulittene minsker●Økning av eksplosiv styrke●Økt stoffskifte●Økt forbrenning●Frisktrening, bedring av muskel og leddplager. ●Økt benmasse●Økt endorfiner og redusert kortisol, mindre stressymptomer
Minimal innsats, maksimalt utbytte. Raskt og effektivt. Enkel styrketrening som passer for alle!
                                                                            
                                                                               
Dyveke Wedel Kuløy Ref. Facebook 5.11.2012                                   Véronique Decollogny Myrer"Folkens, det er på tide å legge turen om VibExcel. Jeg har trent utrolig mye forskjellig, men dette er desidert det mest effektive, tidsbesparende og ikke minst behagelige alternativet jeg kan tenke meg. Nei, det er ingen vibrerende bånd, elektriske impulser som får musklene til å rykke av seg selv, eller andre typer 'juksetrening'. Bare styrketrening på den vibrerende Vibrasjonsplaten, tilpasset deg og dine behov. 20 minutter tre ganger i uken er alt som trengs. Og sist men ikke minst får man” henge litt ”med den fantastiske damen som driver studioet. Eller hva Veronique Decollogny Myrer?Kom ned og prøv! Du trenger ingen annen trening. Jeg er der på mandager, onsdager og fredag kl.16.30. Bare spør etter Dyveke Wedel Kuløy så skal jeg overbevise deg. :) Come on!!"
 
 
 
 


Moss avis 11.01.2013
Store prisforskjeller ved treningssentrene
Årsavgiften varierer fra 2394 til 7800 kroner for å trene ved mossedistriktets 13 treningsentere.
Det viser tall moss-avis.no har hentet inn denne uken.
Interessen for å trene på treningssenter fortsetter å vokse. I alt har 11 av de 13 senterne i Moss, Rygge, Råde og Vestby nå om lag 12.600 medlemmer.
Eksklusivt og effektivt
I den andre enden av prisskalaen og på den andre siden av Kanalen, med adresse Værftsgata, ligger Vibexcel.
- Maskinene Fitvibe gjør at de som trener hos meg får morsomme og effektive treninger, sier innehaver Véronique Decollogny Myrer, som krever en årsavgift på 7800 kroner, eller 650 kroner i måneden. Hun tilbyr også tremåneders medlemskap for 850 kroner i måneden, 2550 kroner.
«Minimal innsats, maksimalt utbytte. Raskt og effektivt. Enkel styrketrening som passer for alle.» Slik lyder tre av slagordene til Vibexcel.
- Treningen på maskinene passer mennesker med nakke- og whiplashskader eller med fibromyalgi. Men også topptrente. Ved hjelp av maskinene aktiveres 98 prosent av musklene i en muskelgruppe, ikke bare 40 prosent som er det vanlige ved trening, forklarer Myrer, som har drevet senteret i sju år og som har 70 medlemmer.

 

 
Website Builder drives av  Vistaprint